Where Only Fools Dare to Tread

Skrevet av Håvard februar 21, 2009 - 19:12

Høsten 2008 jobbet Finn Michael, Rune og jeg med prosjektet Zero-day Malware i samarbeid med SINTEF. I den forbindelse laget vi også en paper (vitenskapelig artikkel) som ble innsendt til konferansen ICIMP 2009 (The Fourth International Conference on Internet Monitoring and Protection).

Paperen ble faktisk akseptert og vi har akkurat sendt inn Camera Ready versjonen som etter hvert vil bli publisert i IEEE Xplore Digital Library.

Rekkefølgen på forfattere er jo vanligvis noe forskere slåss og har sterke meninger om. Den personen som står oppført først blir jo gjerne nevnt om noen referer til arbeidet i senere tid. I vårt tilfelle endte vi opp med loddtrekning og mitt navn står faktisk først. Det er jo for så vidt artig, men det betyr også at jeg mest sannssynlig må stå for presentasjonen foran en gjeng med smarte og kritiske forskere. Men det er vel bare å kaste seg ut i det...

Konferansen finner forøvrig sted i Venezia 24.-28. mai. Både Finn Michael, Rune og jeg drar ned og ser fram til å blogge og twitte som gale fra konferansen;-) Eneste vi mangler er pengestøtte for hele gjengen, men det jobber vi med.