Byneset-Klæbu Rundt 2009

Skrevet av Håvard mai 3, 2009 - 14:20

Søndag syklet jeg det klassiske turrittet Byneset-Klæbu Rundt i Trondheim. Tilfeldigheter gjorde at jeg hadde blitt plassert i pulje 3, men det var egentlig helt OK, for jeg var veldig usikker på formen.

Det viste seg fort at nivået i pulje 3 var en smule lavere enn pulje 1 og 2 hvor jeg har syklet før. Nå var det plutselig jeg som lå helt framme i feltet og måtte prøve å få den uorganiserte gjengen til å kjøre rulle.

Det ble kjørt ganske jevnt og etter de første bakkene, så var feltet redusert til halvparten. Jeg følte meg relativt sterk og da den siste og beryktede Stågganbakken dukket opp 20 km før mål, så var jeg klar for et monster-rykk! Dessverre presterte kjedet å hoppe av og kilte seg fast slik at jeg måtte hoppe av sykkelen. Sinnssykt surt! Jeg øynet for så vidt tetgruppa i pulje 3 langt der framme, men det var håpløst å ta dem igjen alene. Kjørte en form for tempo mot slutten og holdt avstanden, men det var kjedelig ikke å få være med helt inn.

Ellers var ikke tida, sett i forhold til de andre puljene, spesielt bra. Men kroppen føltes bra og det var det viktigste i dag.

Brukte 2:16:56 på de rundt 85 kilometerne. Speedometeret viste snittfart på 36,5 km/t. Fullstendig resultatliste finnes her, verdt å merke seg er at tre NTNUIere var blant de beste i pulje 1 på en kanontid. Artig! :-)