Siste sykkelritt/trening i Trondheim

Skrevet av Håvard august 21, 2009 - 11:40

Tirsdag 18. august syklet jeg mitt (foreløpig) siste ritt i Trondheim (drar jo sørover for å søke jobb og finne leilighet). Det var samtidig min andre sykkeltur på over to måneder, så jeg visste at formen var ganske begredelig.

Therese Monsås har forøvrig omtalt rittet i sitt blogginnlegg på theresemonsas.blogg.no, der ligger også flere bilder.

Jeg syklet de 18,5 kilometerne på i overkant av 31 minutter, noe som tilsvarer en snittfart på like over 36 km/t. Greit fornøyd tatt i betraktning at jeg har vært på sommerferie i Asia hele sommeren. Normalt sett blir jeg jo stiv og sliten i beina, men nå var det pusten og brystet som stoppet meg (samt at jeg fikk vondt i baken, ryggen og nakken...).

Det lover ikke akkurat godt for klubbmesterskapet med Flekkefjord Sykkelklubb i helga eller Birkebeinerrittet neste helg, men moro blir det nok uansett! :-)