Treningssamling Gran Canaria 2010

Skrevet av Håvard april 1, 2010 - 21:42

Siste uka i mars joinet jeg NTNUI Sykkels treningssamling på Gran Canaria. Vi var hele 9 personer og en fin blanding av studenter og tidligere studenter. Status for min egen del ble 721 km, 13945 høydemeter, et par svømmeøkter og en løpetur - til sammen 34 timer trening. En ganske voldsom peak i treningsdagboka, men utrolig artig!

Dette er forøvrig tredje året på rad NTNUI Sykkel drar til Cay Beach i Las Meloneras. Opplegget rundt sykkelruter og et enormt inntak av mat har ikke forandret seg. Jeg presterte i midlertidig å bli påkjørt av en spansk tulling på terreng/triksesykkel dette året. Det var egentlig helt latterlig for vi hadde stoppet utenfor veibanen i en liten by (Mogán) og fortærte litt niste (tørre brødskiver) og etterfylte drikkeflaskene med vann (og salttabletter). Ut i fra intet kom denne idioten og suste inn i bakhjulet mitt med et brak. Gudene vet hva han prøvde på, men dekket ble flerret, slangen punkterte og felgen skeiv. Denne dagen hadde vi egentlig planlagt en skikkelig langtur, men jeg ble tvunget til å avbryte planen og fikk kun 5 timer sykkeltur samt et besøk på verkstedet til Free Motion (sykkelsjappe).

Bortsett fra denne hendelsen har det vært nok et fantastisk opphold sammen med utrolig koselige og spreke mennesker. Vibeke og jeg var forresten de eneste som reiste fra Oslo, så vi fikk faktisk presset inn en ekstra sykkeløkt og en løpetur. Vibeke driver forøvrig med triathlon, så det har blitt en del prat om slike konkurranser. Marit mener derimot man må passe seg så man ikke havner på "triathlon-kjøret". Vi får se etter hvert om jeg tør melde meg på en lett triathlonkonkurranse. Burde vel egentlig lære meg krål først når jeg tenker meg om...

Avslutningsvis er det ingen tvil om at 34 timer trening på ei uke er litt i overkant av hva kroppen min tåler. Det er ikke all verdens grunnlag jeg har lagt i vinter... Skal derfor ta påskeferie med god samvittighet og satser på mye avslapping og hvile.

Flere bilder finnes i bildegalleriet: image-galleries/treningssamling-gran-canaria-2010.

VedleggStørrelse
Treningssamling Gran Canaria 2010.pdf1.79 MB