Årets første sykkelritt

Skrevet av Håvard august 17, 2010 - 22:51

Syklet i dag min første konkurranse i 2010. Det var en 19,4 km tempo i forbindelse med mangekamp på jobben. Holdt en fart på i overkant av 40 km/t og fikk tida 28:3x - noe jeg må si meg godt fornøyd med.

Forøvrig har jeg kikket litt i treningsdagboka mi og innser at det har blitt utrolig lite mengdetrening dette året. Egentlig generelt lite trening, men har fått inn en del intensive korte kvalitetsøkter den siste tida. Grafen over viser antall treningstimer per måned frem til 17.08.2010. Man trenger vel ikke være rakettforsker for å skjønne at syklinga dette året har vært nedprioritert.

I mine glansdager (2006-sesongen) trente jeg jo over 40 timer i måneden. Dette året ligger jeg vel på under halvparten. For ikke å snakke om at de beste treningsmånedene juni og juli ligger nesten ubrukt...

Nei, nok klaging! Kjenner at det hadde vært gøy å satse litt igjen. Prøve å slå noen personlige rekorder i 2011-sesongen! :-)

tempo

Hei,

Ser at du kjørte en sterk tempo!
Du stiller vel på klubbmesterskapet i helga?

Lang vei til Flekkefjord

Det hadde vært veldig moro, men vet ikke om jeg orker å reise helt hjem for å sykle ned på 28-29-tallet ;-) Dessuten er tankene mine nå helt og holdent på halvmarathon...